Боярський шокував заявою про людей, які бажають завести дітей

На думку актора, народжувати дітей можуть собі дозволити лише достатньо молоді люди.

Відомий російський актор Михайло Боярський, який викликав гнівну реакцію суспільства своїм висловлюванням про роль жінки, відзначився черговою заявою. 70-річний артист шокував своїм ставленням до людей, які вирішили завести дітей в солідному віці. Він назвав таке бажання "дур'ю", передають Патріоти України.
«Щоб в старості народити дитину, це не мрія - це дур. Мені це не потрібно. Маленька людина ледь донесе труну до могили. Треба розраховувати тільки на себе», - сказав Боярський в програмі «Ти не повіриш!».
Більш того, він різко висловився і про свою дружину Ларису Луппіан, з якою прожив у шлюбі 40 років, виховує двох дітей і чотирьох онуків. На питання в студії, як би він відреагував на те, якби вона запропонувала завести дитину, він відповів різко. «Значить, у неї не все в порядку з мізками», - безапеляційно сказав Боярський.

Раніше він викликав бурхливу реакцію висловлюваннями про роль жінки. На думку артиста, основна функція прекрасної половини людства зводиться лише до ролі матері.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...