Бояться отримати повістку? У російських чоловіків почалися проблеми з потенцією на тлі війни в Україні

Через рік після початку повномасштабної війни в Україні у російських чоловіків почали спостерігатися проблеми з потенцією. Це підтверджує статистика продажів медичних препаратів, які допомагають впоратися з ними, зазначають Патріоти України.

Як повідомили росЗМІ з посиланням на дані системи "Чесний знак", за перший квартал 2023 року продажі засобів для підвищення "чоловічої сили" зросли на 39% порівняно з попереднім аналогічним періодом. З січня по березень росіяни придбали 2,7 млн упаковок афродизіаків на загальну суму 1,8 млрд рублів.

"В середньому на тисячу дорослих чоловіків, які проживають в Росії, в першому кварталі 2023 року припало по 392 пачки таких препаратів", — відзначили аналітики.

Засновник і керівник психологічного центру Сергій Ланг повідомив, що всі пари, які звертаються до сімейних консультантів, розповідають про зниження сексуальної активності: "Багато людей відчувають стрес через зовнішні фактори, і це, звичайно, сильно позначається на сексуальному житті".

Ланг зазначив, що причина проблем з ерекцією прихована в підсвідомості чоловіків. Але росіяни вважають за краще лікувати наслідки, через що зросли продажі афродизіаків.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...