Бояться побачити Дубінського в кайданках? Редакція програми "Гроші" через обшуки СБУ звернулася до України

Редакція поскаржилася, що це перший їх обшук за весь час існування "1 + 1 медіа".

Увечері, 5 лютого, СБУ прийшла з обшуками до редакції програми "Гроші", що належить телеканалу 1 + 1. Редакція з цього приводу виступила з терміновою заявою, передають Патріоти України.

Силовики прийшли в редакцію програми приблизно о 18:00 і почали обшукувати робочі місця журналістів. За попередніми даними, обшуки можуть бути пов'язані зі скандалом з прослуховуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука. В 1 + 1 дану інформацію спростували. Вони зазначили, що "причини того, що відбувається їм невідомі", додавши, що справа може бути пов'язана з "викривальною діяльністю програми". Редакція поскаржилася, що це перший їх обшук за весь час існування "1 + 1 медіа".

В 1 + 1 звернулися до журналістської спільноти України за допомогою і закликали надати тому, що відбувається, розголосу, щоб влада не змогла "використовувати їх ресурс для тиску на свободу медіа". Вони зазначили, що обшук може обернутися "посяганням на свободу слова" і представляти загрозу національній безпеці. Редакція "Гроші" також звернулася особисто до голови СБУ Івану Баканова з проханням прокоментувати ситуацію і озвучити вагомі причини для обшуків.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...