Так хто там говорить про "затишшя"? Бойовики "ДНР" готують смертельні пастки для ЗСУ, - розвідка

Російські окупаційні війська почали більше мінувати територію вздовж лінії зіткнення та у "сірій зоні", передають Патріоти України.

"З початку листопада зросла інтенсивність проведення ворогом інженерних робіт, у тому числі з мінування місцевості вздовж лінії зіткнення включно з так званою сірою зоною", - повідомив на брифінгу речник Міноборони Максим Праута.

Разом з тим збільшилась кількість небойових втрат особового складу окупантів. Так, 1 листопада військовослужбовець одного з підрозділів першого корпусу ЗС РФ через необережність отримав важкі поранень, коли встановлював протипіхотну міну. Командування окупантів приховує зазначений інцидент.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...