Бойовики влаштували "пекло", ракетний удар: Помер тяжко поранений на Донбасі боєць 92-ї ОМБр (фото)

7 листопада, коли окупанти випустили ракету ПТУР в "Урал" поблизу українських бійців, на місці загинув Герман Бродніков. Ще троє військових отримали численні поранення, передають Патріоти України.

Одним із найважчих був солдат Геннадій Моторін, 37 років. Лікарі боролися за життя захисника увесь день і ніч. Уранці 8 листопада Бродніков помер внаслідок отриманих опіків, множинних уламкових поранень та переламів кісток.

До лав ЗСУ боєць приєднався цьогоріч у лютому. Був сапером механізованого батальйону 92-ї бригади.Родом із Краматорська на Донеччині. "Своєю щирістю та відкритістю заряджав побратимів. Ми завжди пам'ятатимемо тебе, брате", - написали на сторінці бригади у Facebook. Вдома у Геннадія Моторіна залишилися мати та сестра.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...