Бойовики з безпілотника вдарили по КПВВ - українського бійця дивом врятував жетон (фото)

Сьогодні, 2 лютого, о пів на дев’яту ранку російсько-окупаційні війська здійснили обстріл контрольного пункту в'їзду-виїзду "Гнутове" в Донецькій області. Про це повідомила Державна прикордонна служба України, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що для обстрілу гуманітарного дорожнього коридору, який проходить через КПВВ, противник застосував безпілотний літальний апарат, з якого скинув заряд ВОГ.

"У результаті атаки втрат серед особового складу немає. Зауважимо, що одного з військовослужбовців від поранення врятував металевий жетон, який зупинив осколок гранати", - повідомили в ДПСУ.

Як наголошується, такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права під час ведення бойових дій.



ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...