Бокс поза політикою? Український чемпіон заговорив про дружню Росію та "громадянську війну" на Донбасі

Боксер впевнений, що війна потрібна для того, щоб «відволікати від основних проблем».

Олександр Гвоздик. Фото: Трибуна.

Український боксер Олександр Гвоздик заявив, що не вірить в те, що Росія напала на Україну, повідомляють Патріоти України.

«Я не знаю, які там тонкощі. Але це точно не те, що на нас росіяни напали, щоб забрати території. Я вас благаю. Це скільки вам повинно бути років, щоб в це вірити? Що це тому, що одні говорять російською, інші - українською. Це ж нісенітниця. Може бути, я дурний. Але я в це не вірю», - заявив він.
За його словами, війна почалася через те, що президенту України потрібна була «димова завіса, щоб спокійно грабувати країну». «Чому в Криму немає війни? Адже там не зробили жодного пострілу. Що, Крим не настільки важливий, як Донецьк або Луганськ? Думаю, що як стратегічний об'єкт він важливіше», - сказав Гвоздик.
Боксер впевнений, що війна потрібна для того, щоб «відволікати від основних проблем». На питання, хто більше винен у цьому конфлікті, він заявив, що винні обидва.
«Винні обоє. Думаєте, Порошенко з Путіним не на зв'язку? Я вас благаю», - заявив він.
У соцмережах активно обговорюють висловлювання відомого спортсмена.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...