Боксер, екс-чемпіон світу, поскаржився, що його зґвалтувала жінка

Колишній чемпіон світу з боксу в шести вагових категоріях Оскар де ла Хойя розповів, що його у підлітковому віці зґвалтувала старша жінка, інформують Патріоти України.

Спортсмен зізнався, що коли йому було 13 років, він став жертвою сексуального насильства. Його кривдницею була жінка, якій було щонайменше 35 років.

— Життя – непроста річ. Мене зґвалтувала у 13 років жінка. Це зробила старша жінка. Їй було за 35 років, – зізнався ветеран боксу.

За його словами, інцидент стався під час боксерського турніру на Гавайських островах.

— Тобто я не просто втратив цноту в 13 років. Мене її позбавили, мене зґвалтували, – додав де ла Хойя.

Боксер розповів, що ця його дитяча травма досі йому болить, хоча зараз він вже Золотий хлопчик, а не маленький Оскар.

— Ця річ сидить глибоко всередині. І ви не знаєте, що станеться, коли вона вирветься назовні. Ви просто сподіваєтеся забути про все, – сказав він.

У ніч із 11 на 12 вересня 48-річний Оскар де ла Хойя проведе бій проти колишнього чемпіона UFC Вітора Белфорта. Таким чином, боксер повернеться на ринг після 13-річної відсутності.

Свій останній бій де ла Хойя провів проти не менш легендарного філіппінського боксера Менні Макьяо, але зазнав поразки. За свою боксерську кар’єру він провів 45 поєдинків, в яких здобув 39 перемог (30 КО) при шести поразках. У Белфорта в ММА 26 перемог та 14 поразок.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...