Болгаркою зрізають металеві двері: На Запоріжжі розповіли про безчинства російських варварів

Окупанти продовжують атакувати та знищувати Україну. Зокрема, на Запоріжжі росіяни вдаються до того, що навіть зрізають болгаркою металеві двері в під'їздах будинків. Про це 24 каналу повідомив кореспондент із Запоріжжя. За його словами, мовиться про звірства у місті Мелітополі, яке і розташоване у Запорізькій області, передають Патріоти України.

Окупанти мають наказ, щоб усі під'їзди були без дверей

Журналіст із Запоріжжя розповів, що існує цілий список людей, яких зараз розшукують окупанти. Саме тому почастішали випадки того, як ворожі війська намагаються проникнути у будинки сімей депутатів, учасників воєнних дій та місцевих чиновників.

Вони приходять і просто болгаркою зрізають металеві двері для того, щоб проводити обшуки в під'їздах багатоквартирних будинків, – зазначив він.

Проте навіть самі мешканці, намагаючись зупинити знищення будинків, кажуть, що самі відчинять двері, бо бачать, що у росіян не виходить зрізати болгаркою двері, які містяни намагаються зберегти цілими.

"Вони (окупанти – 24 канал) кажуть: "Ні, у нас наказ зрізати". Тобто, щоб усі під'їзди були без дверей та туди був вільний доступ окупантам, мародерам і кому завгодно", – поділився деталями запорізький кореспондент.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...