"Бомба. Ракета. Пушка. Граната": Jerry Heil випустила трек про найкращий допінг (відео)

Jerry Heil презентувала пісню "Бомба. Ракета. Пушка. Граната". Присвячена шопінгу, який співачка називає найкращим допінгом. Трек вийшов на YouTube-каналі артистки, передають Патріоти України.

"Кожен з нас особистість, кожна жінка і дівчина - особлива і насправді знає, що їй потрібно. Але іноді хочеться простого шопінгу і на ручки!" - йдеться в описі композиції, що розповідає про "жінку-петарду", яка рятується від проблем шопінгом. Для неї це бойфренд і хобі.

"П'ять днів на роботі сиділа в окопі. Пора у суботу зайнятися хобі. Дістану на кухні з пакета пакет: бувай, п'ятирічний сімейний бюджет", - співає Jerry Heil.

"Боявся знову буде російською, почув перший рядок і заспокоївся. Так тримати", "Кожна наступна пісня все краща", "Чекаю кліп на цю пісню з малиновими стрілками", - пишуть слухачі в коментарях.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...