"Бомбить тот Воронеж", або "Гробы для Путина": На Росію обрушилась паніка через коронавірус

Кадри з упакованими наче в домовини потерпілими викликали панічні настрої

У вівторок, 28 січня, в російському місті Воронеж госпіталізували двох осіб з підозрою на зараження смертельним коронавірусом з Китаю. Telegram-каналі Baza розкрив росіянам "скриньку Пандори", оскільки офіційні підконтрольні Кремлю ЗМІ воліють мовчати, зазначають Патріоти України.

Відзначають, що люди з симптомами страшного вірусу чотири дні тому повернулися з Китаю. Точний діагноз пацієнтам поставлять після ряду аналізів і обстежень. В мережі розмістили фото і відео з Воронежа.

Раніше представник Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР Лі Сінван підтвердив, що заразитися новим коронавірусом 2019-nCoV можна на відстані одного-двох метрів від інфікованої людини.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...