"Бомжі" виявились небезпечними особами: Під Одесою важко поранено охоронця, одна з куль пройшла поряд з серцем

У четвер, 27 травня, на кладовищі в селі Бритівка Білгород-Дністровського району Одеської області пролунали постріли. Прибулі на місце поліцейські з'ясували, що інцидент виник начебто «на рівному місці», повідомляють Патріоти України з посиланням на роліцію області.

«До двох невідомих чоловіків, зовнішній вигляд яких викликав чимало запитань, підійшла жінка й поцікавилася метою їх перебування на території кладовища. Обурені таким запитанням "джентльмени“ почали її ображати та погрожувати. За захистом вона попрямувала до будиночка охоронця», — розповіли у поліції.

Ось тоді-то й з'ясувалося, що зовнішність незнайомців виявилася «красномовною». Зловмисники були озброєні. Анітрохи не вагаючись, вони почали стріляти услід жінці. На постріли вийшов 72-річний охоронець, тоді відвідувачі цвинтаря почали стріляти і в нього. В результаті літня людина важко постраждала: поранення в область серця та пошкодження правої щоки з переломом нижньої щелепи. Його госпіталізовано.

Одного зі «стрільців» правоохоронці вже затримали, другого розшукують.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...