Борджіа волинського розливу: Жінка шукала копійчаного кілера для вбивства колишнього, щоб не повертати кредит

Вбити екс-чоловіка за ціною недільного заробітку будівельника. Можливо жадібну та безпренципну дурепу здали поліції обурені так би мовити професіонали за "демпінг" і "наругану гідність"

Затримання

У Володимир-Волинському районі правоохоронці попередили замовне вбивство, жінка за 10 тисяч грн намагалася найняти кілера для вбивства колишнього чоловіка, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал МВС.

36-річна жінка вирішила вбити екс-чоловіка, так як на його документи оформила кредити на суму близько 200 тис. грн. Щоб не повертати їх, вона почала шукати найманого вбивцю.

Поліцейські провели спецоперацію — організували зустріч замовниці з «потенційним кілером». Зловмисниця отримала докази «ліквідації» колишнього чоловіка. У цей момент її затримали.

Жінці повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...