Борману та Шахту надавались особливі повноваження: У Німеччині знайшли заповіт Гітлера, написаний навесні 1945 року

У Німеччині група істориків з Дрездена стверджують, що знайшли заповіт Гітлера, про який раніше не було відомо. У заповіті, написаному ймовірно навесні 1945 року вказується кому і яке майно керівника Третього Рейху має відійти. Як пише німецьке видання Bild, ще на початку 1945 року Гітлер задумався про поразку у Другій Світовій війні і став розглядати питання виведення коштів і їх розподілу серед близьких по партії людей, зазначають Патріоти України.

Згідно із заповітом, найбільш близьким соратником Гітлер вважав Бормана, а також міністра кабінету міністрів Шахта. Кожному з них було доручено розпоряджатися спеціальними грошовими фондами Гітлера в разі його смерті. Вони мусили мати доступ і до так званого «золота Гітлера» - цінностям, імовірно вивезеним в основному в країни Латинської Америки. Єві Бранун передбачалося також передати кілька рахунків у Швейцарії і Бразилії в разі смерті її коханця.
Карл Ламарк, один з дослідників заявив, що заповіт планується виставити на аукціон після всебічного вивчення та повного підтвердження його автентичності. Поки ж будуть опубліковані лише окремі фрагменти документа.
Пізніше Гітлер повністю відмовився від передачі своїх прав Борману, а безпосередньо перед взяттям рейхсканцелярії Червоною Армією наказав заарештувати Бормана як зрадника.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...