Бородата співачка Кончіта Вурст змінилася до невпізнання та підтримала Україну

Австралійська співачка Кончіта Вурст підкорила глядачів і суддів Євробачення-2014, з'явившись на сцені в образі розкішної жінки. А головною "родзинкою" була борода, попри довге волосся, яскравий макіяж і сукня, зазначають Патріоти України.

Після наймасштабнішого пісенного конкурсу до Вурст прийшла не тільки слава, а й впізнаваність в кожному куточку світу. Адже забути таку артистку просто неможливо. Однак відтоді в житті Кончіти все ж відбулися зміни. По-перше, вона повернула собі ім'я Том. По-друге, підстригла довгі локони і відмовилася від косметики. Зараз австралійський співак має вигляд як чоловік.

При цьому щось в образі зірки таки залишилося - борода і любов до епатажних нарядів.

Кончіта Вурст підтримала Україну

Артистка висловила надію на те, що Україна приєднається до Євросоюзу. А поки вона закликала донатити на потреби української армії, щоб ми могли відбивати атаки Росії. "Давайте разом обіймати Україну, адже вона встане з попелу, як фенікс", - сказала раніше Кончіта.


Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...