Боролися до останнього: Під Вінницею коронавірус вбив медсестру - її чоловік в реанімації (фото)

У середу, 12 серпня, у Вінницький области від коронавірусу померла медсестра місцевого медичного закладу. Про це пише видання "33 канал. Новини", передають Патріоти України.

Так, чиновники місцевої обласної державної адміністрації повідомили, що її звали Ольга Саванжа, померлій було 48 років, і працювала вона у Тиврівському будинку-інтернату геріатричного профілю. Зазначається, що у неї було супутнє онкологічне захворювання.

У жінки залишилася дочка і чоловік, який наразі у реанімації Калинівської центральної районної лікарні. Також у ОДА повідомили про загибель 60-річної жительки Ямпільського району, що була госпіталізована 30 липня. У неї, крім двобічної полісегментарної пневмонії і гострого дистрес-синдрому, також було онкозахворювання.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...