Боронив Батьківщину з перших днів повномасштабної війни: У боях за Бахмут загинув чемпіон України з хокею

У боях за Бахмут загинув чемпіон України з хокею

Під Бахмутом під час виконання бойового завдання загинув колишній хокеїст та тренер Олександр Хміль. Про це повідомляє пресслужба федерації хокею України.

42-річний Хміль боронив Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Спочатку Хміль захищав столицю у загоні київської територіальної оборони, а потім у статусі військовослужбовця ЗСУ виконував бойові завдання у гарячих точках.

Хміль є чемпіоном України у складі АТЕКу (2007-й рік), у 2005 році ставав срібним призером національного чемпіонату з «Дніпровськими Вовками», а 2006-го та 2009-го вигравав бронзу.

Також Хміль виступав за Україну на юнацькому та молодіжному чемпіонатах світу. У 2005 році Олександр у лавах студентської збірної України виступав на Всесвітній універсіаді.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...