Боронив рідну Луганщину: Стало відомо ім'я загиблого бійця ЗСУ (фото)

У бою в районі населеного пункту Новотошківське в Луганській області 27 лютого загинув головний сержант ВСУ Володимир Федченко, передають Патріоти України.

"Вчора вдень від ворожої кулі загинув наш воїн, головний сержант взводу Володимир Федченко з позивним" Фед ". Життя Володимира обірвала куля снайпера російських терористів під прикриттям стрілецької зброї. Загинув воїн на своїй рідній Луганщині, яку захищав від російських окупантів", – йдеться в повідомленні на сторінці 93-тя ОМБр Холодний Яр в Facebook.

Володимир Федченко входив до складу до складу 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр". 5 травня йому повинно було виповнитися 47 років. Володимир Михайлович народився в селі Нещеретове Луганської області, де і буде похований 29 лютого.

Як говориться в повідомленні, Федченко закінчив ПТУ. У 93 бригаду прийшов в грудні 2016 року. "Наше з'єднання вже воювало тоді в Луганському напрямку. У Володимира Федченко був досвід участі в бойових діях і раніше. Це була людина, на якому трималася рота, він був опорою роти. Досвідчений, 3,5 року в нашому підрозділі. Командири йому довіряли. І при цьому він був дуже хорошим товаришем, завжди "тягнув" за своїх ", – згадують" Феда "бійці.

У складі 93 бригади Володимир Федченко захищав населені пункти Старогнатівка і Авдіївка. У Володимира Федченко залишилися дружина Людмила і четверо дітей: доросла дочка і троє синів, двоє з яких ще школярі, а третій – студент.

"Воїни бригади" Холодний Яр "висловлюють щирі співчуття родині Володимира. Ми повністю поділяємо вашу біль і тугу і зробимо все від нас залежне, щоб його жертва не була марною", – йдеться в повідомленні.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...