Борис Джонсон привітав кота Ларрі з Даунінг-стріт з професійним святом (фото)

Здається, Ларрі не дуже подобається новий глава уряду та його "собачі" ідеї.

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон привітав головного мишолова Даунінг-стріт кота Ларрі з міжнародним котячим днем. Фотографію з Ларрі і поздоровлення для нього Джонсон розмістив в Twitter, передають Патріоти України.

"Вітаю нашого головного мишолова Ларрі з міжнародним днем кота!" - написав Джонсон. Втім, на фото кіт Ларрі виглядає не дуже задоволеним.

Коричнево-білий кіт Ларрі, якого офіційно вважають головним мишоловом в кабінеті міністрів, мешкає на Даунінг-стріт з 2011 року. Ларрі пережив двох прем'єр-міністрів: Девіда Кемерона і Терезу Мей. Він став знаменитістю завдяки неофіційному аккаунту у Twitter. Нагадаємо, що після вступу на посаду Борис Джонсон запропонував завести собаку на Даунінг-стріт, щоб він приєднався до кота Ларрі.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...