"Бориспіль" рветься в третє тисячоліття: Головна повітряна брама України зустрічатиме гостей сучасною автостанцією в футуристичних формах (фотофакти)

Фото: Так буде виглядати новий термінал у "Борисполі" (АБ "Раден")В аеропорту "Бориспіль" з'явиться унікальна для України автостанція. Розробка триває, але на візуалізацією проекту можна подивитися вже зараз, повідомляють Патріоти України з посиланням на avianews.com.

Як буде виглядати новий автобусний термінал

Повідомляється, що термінал для прийому автобусів буде розташований біля залізничної платформи "Київ Бориспіль Експрес" неподалік терміналу D. Саме тому розробники спробували підігнати дизайн автостанції під термінал, щоб будівля виглядало гармонійно.

Дах будівлі нагадує крила літака - такий дизайн для України є незвичним.

"Архітектор зобов'язаний враховувати навколишнє середовище. І працювати або на контрасті, або враховувати ту стилістику, що є. Щоб все виглядало гармонійно", - розповідають в конструкторському бюро.

Коли розпочнеться зведення

Проект був замовлений Міжнародним аеропортом "Бориспіль" у 2020 році, він вже пройшов всі стадії узгодження і держекспертизу. Повідомляється, що будівництво може початися вже в нинішньому, 2021 році.

У "Борисполі" з'явиться нова автостанція: такого Україна ще не бачилаУ "Борисполі" з'явиться нова автостанція: такого Україна ще не бачила

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...