"Босі та голодні": У мережі показали полонених окупантів, яких "кинула" Росія (відео)

На Харківщині українські захисники зняли на відео полонених окупантів, яких країна-агресорка РФ кинула на війну проти України. З вигляду ворожих бійців стає зрозумілим, що в Україні вони очікували легкої прогулянки, передають Патріоти України.

Відео українських захисників опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Вони зазначили, що так виглядають "полонені "денацифікатори" з РФ".

"На відео – полонені бійці російської армії, яких РФ кинула на війну проти України без достатньої кількості речей та продуктів", – йдеться у повідомленні.На відео й справді видно, що полонені російські окупанти дуже зголодніли, мають недостатнє обмундирування як на тих, кого кинули на війну, а у декого навіть немає взуття.

"Їм обіцяли, що вони їдуть всього на тиждень, а війна буде легкою прогулянкою. Реальність виявилася "дещо" іншою", – додали в Центрі.

Зазначається, що відео було знято на початку травня у Харківській області. Ймовірно, на відео показані російські окупанти, які здалися в полон українським захисникам у селі Циркуни, яке буле звільнене на початку травня, коли ЗСУ пішли у контрнаступ на Харківщині. Тоді склав зброю 21 окупант.

У Центрі закликали росіян здаватися одразу та зберегти "своє життя та наш боєкомплект". "До того ж, в українському полоні годують краще, ніж в російській армії", – потролили окупантів у заяві.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...