"Боже мій": Співробітниця McDonald's показала, як готується популярна їжа (відео)

Дівчина, яка працює в одному з ресторанів мережі McDonald's у США, розповіла, що яйця, млинці та суміш буріто "продаються вже готовими". Відповідне відео опублікував користувач blexican_shay83 в TikTok, передають Патріоти України.

Американка продемонструвала підписникам упаковки з готовими котлетами-омлетами, млинцями та сумішшю для буріто, що складається з яєць, ковбаси та овочів. Дівчина зазначила, що на кухні закладу всі ці продукти просто розігріваються.

Багато користувачів соцмережі заявили, що ця інформація не стала для них відкриттям. "Мені просто цікаво… до того, як ви почали там працювати, ви справді думали, що вони там знову готують яйця і млинці з нуля?", — зауважив один із коментаторів.

"Боже мій, ти хочеш сказати, що фастфуд не готується шеф-кухарем-гурманом зі свіжих інгредієнтів?", — написав ще один користувач.

При цьому деякі коментатори зазначили, що раніше їжу в McDonald's готували по-іншому. За словами колишніх працівників закладу, їм доводилося вставати раніше, щоб встигнути приготувати страви.

"У 90-ті ми все це робили о 5 ранку. Печиво було першим, яке з'явилося в готовому вигляді", — написав ексспівробітник ресторану.

"Чорт, коли я там працював (20 років тому), там готували та складали справжні яйця. І круглі яйця. Так сумно", — додав ще один користувач. Кілька користувачів також висловили своє негативне ставлення до фастфуду. Один із них заявив, що людям пора перестати ходити в ресторани.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...