Брали участь навіть дівчата: В Іспанії сталася масова бійка футболістів та уболівальників (відео)

Ледве рефері встиг показати організаторам заворушень по червоній картці, як на поле вибігли фанати і вступили в бій з футболістами.

Футбольний поєдинок між командами сьомого по силі дивізіону першості Іспанії «Бон Пастор» і «Кармело», що представляють Барселону, не дограли. Рефері дав фінальний свисток за дві хвилини до закінчення зустрічі за рахунку 3:2 на користь гостей. Причина цього — масова бійка за участю не лише футболістів обох команд, але і уболівальників, що виникла на полі, повідомляють Патріоти України із посиланням на metropoliabierta.com.

Пристрасті закипіли після того, як захисник «Бон Пастор» Родріго Техада штовхнув гравця суперника, і зав'язалася бійка. Ледве рефері встиг показати організаторам заворушень по червоній картці, як на поле вибігли фанати і вступили в бій з футболістами. У бійку лізли навіть дівчата, які нападали на гравців.

Після того, що сталося, каталонський футбольний сайт CatalunyaFutbol розмістив матеріал із заголовком: «Це не футбол», а регіональний міністр спорту заявив, що попросить дисциплінарний комітет Каталонської федерації футболу терміново розглянути покарання для клубів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...