"Брат" Лох-Неського чудовиська: У Канаді помітили загадкову істоту (фото)

Американський студент під час відпочинку в Канаді зняв на фото загадкову істоту, яку прийняли за північноамериканського "двоюрідного брата" знаменитого Лох-Неського чудовиська. Про це пише The Sun, повідомляють Патріоти України.

Студент з Флориди зробив два фотознімки в національному парку Банф в Альберті в той момент, коли шия незвичайної істоти з`явилася з води.

"Волосся на моєму тілі встали дибки, я був шокований тим, що побачив. Показав фотографії сестрі, і вона підтвердила мої доводи – істота була схоже на Лох-Неське чудовисько", - стверджує 17-річний Метью Д'Аміко.

Як відомо, згідно з шотландською легендою, чудовисько живе в озері Лох-Несс, звідки і отримало свою назву. У 1934 році з'явилася культова фотографія хірурга, який заявив, що у нього є вагомі докази існування Лох-Неського чудовиська у вигляді відповідних знімків.

Видання стверджує, що навесні цього року люди двічі помічали монстра, а восени позаминулого року фотограф Ян-Бремнер встиг зафіксувати його на фото. Тоді друзі Бремнера пожартували, що на зображенні, скоріше, три граютчихся котика, однак працівник складу віскі зробив припущення про лохнеське чудовисько.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...