"Брат" Лох-Неського чудовиська: У Канаді помітили загадкову істоту (фото)

Американський студент під час відпочинку в Канаді зняв на фото загадкову істоту, яку прийняли за північноамериканського "двоюрідного брата" знаменитого Лох-Неського чудовиська. Про це пише The Sun, повідомляють Патріоти України.

Студент з Флориди зробив два фотознімки в національному парку Банф в Альберті в той момент, коли шия незвичайної істоти з`явилася з води.

"Волосся на моєму тілі встали дибки, я був шокований тим, що побачив. Показав фотографії сестрі, і вона підтвердила мої доводи – істота була схоже на Лох-Неське чудовисько", - стверджує 17-річний Метью Д'Аміко.

Як відомо, згідно з шотландською легендою, чудовисько живе в озері Лох-Несс, звідки і отримало свою назву. У 1934 році з'явилася культова фотографія хірурга, який заявив, що у нього є вагомі докази існування Лох-Неського чудовиська у вигляді відповідних знімків.

Видання стверджує, що навесні цього року люди двічі помічали монстра, а восени позаминулого року фотограф Ян-Бремнер встиг зафіксувати його на фото. Тоді друзі Бремнера пожартували, що на зображенні, скоріше, три граютчихся котика, однак працівник складу віскі зробив припущення про лохнеське чудовисько.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...