Брат новопризначеного першого помічника президента України розповів, як складатиметься надалі доля "95 кварталу"

Борис Шефір акцентував увагу на тому, що без Володимира Зеленського команді доведеться важко.

Борис Шефір. Фото: соцмережі.

Один із засновників "Кварталу 95" Борис Шефір розповів, як в подальшому складеться доля поданій ним студії, передають Патріоти України.

Він акцентував увагу на тому, що без Володимира Зеленського команді доведеться дуже туго. Адже він був фактично найголовнішим актором. За словами Бориса Шефіра, гумористи вже виступали без Володимира Зеленського. І результат їх не задовольнив. "Ми незадоволені результатом, не могло там бути все ідеально. Уявіть, йде головний актор, головний автор і постановник. Очевидно, що все почало трохи розвалюватися, але це був не провал. Ми зробимо гарне шоу, ми запросили нових акторів. Доведеться це все потроху підтягувати. "Квартал" теж не відразу склався", - говорить співзасновник "Студії Квартал 95".

До того ж, Борис Шефір заявив, що тепер саме він буде керувати "95 кварталом". А ось його брат Сергій Шефір разом з Володимиром Зеленським пішов в політику. Також Борис Шефір зазначив, що інавгураційну промову нового президента писали виключно представники "Зе! Команди". "Оскільки це не промова, де потрібні жарти, тому гумористам "95 кварталу" там робити нічого. Швидше, вони допомагали просто", - додав він.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...