Брат зірки "Вороніних" розчленував двох чоловіків у США, - росЗМІ

Брата зірки серіалу "Вороніни" Катерини Волкової Леонід Волков був затриманий через підозру у жорстокому вбивстві двох чоловіків у США, повідомляють Патріоти України.

Їхні тіла знайшли минулої суботи на речовому складі в Брайтон. У 28-річного Павла виявили численні ножові поранення, а його партнера, 37-річного Кирила розчленували та розклали по баках.

Як повідомляє низка РосЗМП, брат акторки Катерини Волкової Леонід товаришував з обома вбитими. Один з жертв, Кирило, навіть став гарантом оренди житла Леоніда в США, де він мешкав з дружиною і двома дітьми.

У якийсь момент Волков припинив платити за квартиру. Аби зняти з себе ризики, Кирило відмовився від допомоги. Після цього Волкова з родиною виселили. Поліція вважає, що причиною злочину стало саме квартирне питання.

На те, що Волков причетний до вбивства вказує також те, що його бачили, коли він виходив з житла жертв після того, як їх бачили востаннє.

Леоніда Волкова затримали, він перебуває під вартою без можливості вийти під заставу. Окружний суд Сомервілла офіційно висунув чоловіку звинувачення у вбивстві та крадіжці.

Сама Катерина Волкова причетність брата до страшного вбивства поки ніяк не прокоментувала.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...