Брати Клички подали до суду позов на телеканал "1+1"

Мер Києва наголосив, що "про наступ на свободу слова тут не йдеться".

Брати Клички. Фото: Comments.UA.

Мер Києва Віталій Кличко та його брат, екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко подали позов на телеканал "1+1" і мають намір захищати в суді свою честь і гідність, передають Патріоти України.

"Жодного дня не минає, щоб один із найрейтинговіших каналів не згадав недобрим словом київського мера. Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація. Я вже говорив, що захищатиму свою честь і гідність у суді. Я і мій брат подали позов до суду на канал "1+1", який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися і вже дісталися до мого брата Володимира", - сказав Віталій Кличко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

При цьому мер Києва наголосив, що "про наступ на свободу слова тут не йдеться". Він зазначив, що керівник цього телеканалу є не лише представником політичної сили, а "його ще називають ключовим претендентом на голову Київської міської державної адміністрації". "Так ось: мені все одно на різних претендентів, їхні амбіції, але очорняти свою репутацію я не дозволю. Я багато на неї працював, і захищатимуся законними методами", - сказав Кличко.

За його словами, проти нього розгорнуто широку кампанію з дискредитації: "Це та інформація про якісь надумані провадження проти мене, які, до речі, ініціюють соратники Януковича". Кличко навів декілька прикладів маніпуляцій, зокрема спотворення інформації про вартість нового пішохідно-велосипедного мосту в центрі Києва і про будівництво Шулявського шляхопроводу.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...