Брати в оптику бачать ті самі ворожі укріплення: Донецька родина, у якій проти окупантів воювали всі (відео)

Неймовірна історія донецької родини, у якій за батьківщину, проти московитської орди, воювали геть усі.

Двоє братів воюють поруч, але жодного разу так і не зустрілися. Вони захищають свій дім у буквальному розумінні того висловлювання, передають Патріоти України. Звичайна родини з Донеччини, у якій за батьківщину, проти московитської орди, воювали геть усі. Двоє братів служать у різних підрозділах, що тримають фронт на сусідніх ділянках. Навіть в оптику, бійці бачать - ті самі ворожі укріплення. От тільки зустрітися брату із братом, все ніяк не вдається.

Про звичайних людей, які захищають українців від кремлівських убивць, 8 вересня йдеться в "Спецкорі" на "2+2". Це дуже донецька історія, тому що трапилася в донецьких окопах і з донецькими людьми. Її герої - морський піхотинець Сашко Сауленко та його старший брат – гірський штурмовик Андрій Сауленко.

Вони виросли під Маріуполем. Там і зараз живуть їхні батьки. Брати воюють поруч і бачать одних і тих самих противників навпроти. Але жодного разу так і не зустрілися.

На Андрія чекають дружина Лариса та двоє його дівчат, на Сашка – дружина Катя та двоє синів – Ілюша та Герман. Але щоранку о 6 двоє чоловіків мають обов'язково відзвітувати батькам, що все добре.

Історію цієї родини вже розповідали в ТСН - як гуртом ухвалили рішення – прийде окупант в рідне село – спалять будинок. Як першим пішов в армію батько, через деякий час в нього знайшли пухлину, видалили нирку і списали з армії. Але Микола повернувся - в лави добровольців. Потім до нього приєдналася і його дружина Любов. Тепер разом чекають з війни синів.

Поки Сашко та Андрій виконували свою роботу на фронті на сусідніх позиціях – бо саме там кожен з них зараз потрібніший - їхня мама у Києві отримала нагороду від православної церкви.

Джерело: 2+2

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...