"Браток на джипі розклав зупинку на цеглу": У Харкові водій влаштував серйозну ДТП (фото, відео)

Позашляховик після зіткнення з іншим автомобілем протаранив зупинку громадського транспорту в Харкові. Про це інформує Telegram-канал "Труха", передають Патріоти України.

Відомо, що ДТП сталася сьогодні вранці, 26 грудня. Як стверджують очевидці, на перехресті вулиці Маршала Рибалко та бульвару Богдана Хмельницького зіткнулися автомобілі Volkswagen Touareg і Volkswagen Passat.

Удар був настільки сильним, що Touareg влетів у зупинку громадського транспорту. "Міцний поцілунок на перехресті Рибалка та Хмельницького. Братик на Фольц розклав зупинку на цеглу", - йдеться у підписі до опублікованих знімках з місця ДТП.

Пізніше в Facebook-спільноті "Харків Кримінальний" опублікували відео з місця зіткнення автомобілів і повідомили, що ДТП сталася нібито з вини водія Passat, який не пропустив позашляховик. "Зупинка на бульварі Богдана Хмельницького і Рибалка. Всі живі. У водія Touareg розбита голова. Причина: Passat не пропустив Touareg", - повідомили в співтоваристві.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...