Брав участь у контрнаступі: На Донеччині загинув харківський студент (фото)

12 травня під час виконання бойового завдання неподалік села Оріхово-Василівка у Бахмутському районі загинув студент Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Михайло Корнілов, повідомляють Патріоти України.

За інформацією ХНУ ім. Каразіна, Михайло Корнілов народився у Харкові. Навчався на факультеті міжнародних економічних відносин і туристичного бізнесу. Із початком повномасштабного вторгнення долучився до Збройних сил України добровольцем, служив стрільцем відділення взводу стрілецької роти, був молодшим сержантом.

Брав участь у контрнаступі під час визволення населених пунктів Харківщини. Нагороджений почесною відзнакою 127-ї окремої бригади тероборони III ступеню, нагрудним знаком Міноборони України "Знак пошани" та медаллю "За оборону міста-героя Харків".

"Війна забирає найкращих... Михайло був мужнім і відважним воїном, вірним сином українського народу. Пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого", — зазначили у ХНУ ім. Каразіна.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...