Брехали про дозвіл від СБУ: У Львові підозрілі чоловіки запустили дрон біля військкомату (фото)

Сьогодні вранці, 14 липня, у Львові затримали двох чоловіків, які запустили дрон на вул. Івана Франка, поруч з будівлею обласного військкомату. Затримані сказали, що мають дозвіл від СБУ на зйомку, тоді як в спецслужбі заявили, що такого дозволу їм не давали, передають Патріоти України.

"Безпілотник помітили мешканці близько 6:00 ранку на вулиці Івана Франка, 22, що в центрі Львова. Зазначимо, неподалік розташований Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (обласний військкомат)", - йдеться у повідомленні.

Двох затриманих доставили до відділу поліції. Чоловіки також мали з собою камеру з мікрофоном та стверджували, що в них є офіційний дозвіл на зйомку дроном від СБУ. Своєю чергою в Управлінні СБУ Львівщини розповіли виданню, що дозволу на зйомку дроном затриманим не надавали. Обставини події та особисті дані затриманих встановлюються правоохоронці.

Джерело: Zaxid.net

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...