Броньоване авто не врятувало: В Івано-Франківську облили фекаліями скандального бізнесмена (фото)

Напередодні на території центрального продуктового ринку зібралися протестувальники через інформацію, що бізнесмен планує повернути контроль над підприємством.

Ігор Халаменда біля Mercedes на місці конфлікту. Фото: 0342.ua.

Екс-регіонала, скандально відомого підприємця Ігоря Халаменду облили нечистотами, коли він виходив із ринку в Івано-Франківську. Про це повідомляє місцевий портал "Галка", передають Патріоти України.

Напередодні на території центрального продуктового ринку зібралися протестувальники через інформацію, що бізнесмен планує повернути контроль над підприємством. Незабаром на місці з'явилася поліція.

Вранці 16 листопада Халаменда спробував зайти в офісні приміщення "Торгового сервісу", компанії, яка є орендарем і адміністратором ринку. На місце він приїхав на броньованому позашляховику Mercedes Benz Gelandewagen. Поява чоловіка викликала ще більший скандал.

Увечері поліція домоглася, щоб представники двох конфліктуючих сторін розійшлися по домівках до понеділка. Представники поліції залишилися чергувати на місці події. При цьому невідомий чоловік раніше того ж дня намагався облити Халаменду відром фекалій. Йому перешкодили поліцейські, чоловіка затримали і склали адмінпротокол.

Незабаром спроба повторилася і вже була вдалою. "Очевидці кажуть, що він був дуже злий. Він сів в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку", – розповіли журналісти. Поліція затримала нападника, його доставили в міський відділ поліції.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...