Броньовані машини з кулеметами та аеробіка: Спортсменка енергійно станцювала на тлі військового перевороту і прославилась (відео)

У М'янмі в день військового перевороту спортсменка Кін Нін Вай знімала відеоурок по аеробіці. За її спиною в цей час їздили броньовані машини з кулеметами. Відео з бадьорими танцями блогерки з'явилось у Twitter, передають Патріоти України.

Під музику жінка робила розминку та виконувала енергійні рухи, не підозрюючи, що за її спиною відбувається військовий переворот. У Twitter сцену назвали "вайбом 2021 року" та "найвеличнішим витвором мистецтва XXI ст." За словами дослідника Bellingcat Еріка Толера, спортсменка займалась спортом недалеко від будівлі парламенту М'янми.

Спортсменка заявила, що не підозрювала про події в країні та не хотіла робити із цього жарт. Вона просто пішла на тренування зранку, як зазвичай.

Державний переворот у М'янмі почався вранці 1 лютого 2021 року, коли демократично обрані державна радниця Аун Сан Су Чжі, президент Він М'їн й інші лідери правлячої партії були арештовані й затримані збройними силами М'янми.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...