Брови тепер як логотип Nike: Дівчина невдало вколола ботокс і стала "зіркою" мережі (фото)

Брови тепер як логотип Nike: дівчина невдало вколола ботокс і стала зіркою мережі

Хотіла стати гарною, а перетворилась на посміховисько: популярна тіктокерка розповіла про свій невдалий досвід з ботоксом. Її 15-секундне відео переглянуло понад 1 мільйон користувачів, передають Патріоти України.

22-річна тіктокерка Квенлін Блеквел, відома в мережі як "Королева Блеквелл" продемонструвала на своїй сторінці результати невдалого ботоксу. Сміючись з себе, дівчина розповіла подробиці.

Мені невдало вкололи ботокс в лоб і я думаю, що сталося? Чому тепер мої брови виглядають, як галочки Nike? – заявила вона. Але що саме пішло не так та стало причиною такого курйозного ефекту – Квенлін не уточнила. І хоч дівчина з гумором поставилась до цієї ситуації, підписники шоковані її реакцією:

  • "Як ти не плачеш і не хвилюєшся?"
  • "Це жарт? Як таке може бути?"
  • "Бровам сказали танцювати? Як ти будеш жити з таким ботоксом?"

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...