Брудна маса замість моря і нестерпний сморід: Туристи показали сумні відео з пляжів Одещини

В Одесі на початку липня відпочивальники поскаржилися на брудне Чорне море. Туристів відлякує не лише болотяний колір води, а й жахливий запах на пляжах узбережжя, передають Патріоти України.

Місцеві припускають, що причиною є цвітіння водоростей, які гниють у теплій воді. Водоростей 5 липня на "195-му причалі" катастрофічно багато. Прибережна зона перетворилася на гнилу кашу, де стоїть нестерпний сморід, наче в туалеті. Цвітіння водоростей відбувається щороку з липня по серпень.

Деякі туристи стверджують, що лише на базі стоянки суден брудне море. На інших громадських пляжах чиста і тепла вода.

"Ця сторона затоки завжди гниє після дощів. Вчора були на "Собачому пляжі", там дуже чиста вода", – описує стан Чорного моря одесит. Місцеві радять їхати відпочивати за місто, якщо є транспорт, адже там чистіший берег і море.

У селі Крижанівка в Одеському районі водорості також заполонили берег. Очевидці впевненні, що туди зливають каналізацію, внаслідок чого застоюється брудна вода.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...