"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів, передають Патріоти України.

Як повідомив головний тренер "Сочі" Роберт Морено спочатку відчули себе неважливо лише кілька гравців. "Когось нудило, у когось була діарея. Спочатку було всього два гравці, яким нездужалося, але згодом їх ставало більше, в результаті вийшло 14 гравців і п'ятеро людей з персоналу. Кілька гравців "Сочі" навіть не змогли нормально пересуватися. На жаль, у нас навіть ніким їх замінити" - сказав тренер в ефірі "Матч ТВ".

Через інцидент команда із запізненням прибула на стадіон, де мав пройти гостьовий матч 21-го туру РПЛ. "У футболістів зневоднення, вони не готові грати… Але це змагання такого рівня, і нас, мабуть, змусили грати, тому ми приїхали на стадіон. Довелося обирати кілька гравців, які краще почуваються і менш постраждали в цій ситуації", - зазначив Морено. . Фанати РФ обурені "брудними, смердючими та безпринципними методами" чеченців. "Жерсть, такого ще не пригадаю, щоб масово гравців труїли", - росіяни шоковані тим, що сталося.

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...