Брутальний хокей: ​Словацький гравець відправив суперника у глухий нокаут, бідолаху госпіталізували (відео)

Під час матчу чемпіонату Словаччини з хокею між "Слованом" і "Дуклою" хокеїстові першої команди Патріку Майеру знадобилася допомога медиків після того, як той опинився на льоду після пропущеного удару кулаком від суперника, зазначають Патріоти України.

Інцидент трапився під завісу зустрічі. Після закинутої "Дуклою" шайби Майер спробував з'ясувати стосунки із гравцем суперників Марком Луїсом.

Однак бійки не вийшло. Гравець "Дукли" завдав жорсткого удару із правої, після якого Майер впав на лід і деякий час лежав знерухомленим. Щоб привести його до тями, знадобилася госпіталізація.

Тренер "Слована" після гри сказав, що з Майєром все в порядку, але він не пам'ятає, як пропустив удар і що сталося після цього.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає