Брили летіли прямо на людей: У Росії сталася страшна трагедія з туристами біля водоспаду (відео)

На Вілючинському водоспаді на Камчатці, Росія, сталася трагедія з туристами - тут під завалами льоду опинилися чотири людини, один з туристів загинув. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, передають Патріоти України.

На місці події залишаються працювати рятувальники, так як під завалами можуть знаходитися люди. У район події вилетів рятувальний вертоліт.

Відомо, що три людини отримали травми, в їх числі і дитина. Його стан оцінюється як важкий. Очевидиця трагедії розповіла, що за п'ять хвилин до трагедії вона фотографувалася під водоспадом, після чого почали падати брили льоду.

Уже відомо, що тур був придбаний у турфірми "Реальна Камчатка", але при цьому організатори походу не повідомили МНС про заплановану екскурсію до водоспаду.

У Слідчому комітеті РФ вже почали перевірку за цим фактом.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...