Британські дослідники виявили парадоксальний зв'язок між розміром грудей і зрадами жінок

Жінки із малим розміром грудей зраджують чоловікам частіше за інших. Дослідження виявило, що більше половини опитаних жінок із розміром грудей від АА до С, заводили коханців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Водночас, лише 11% опитаних купують сексуальну білизну, щоб здивувати свого чоловіка. А для коханців це роблять 73%. Загалом опитування проводили серед 800 учасниць.

Одна із них зізналась, що дуже схудла і ніколи ще не була такою сексуальною, як під час роману на стороні. Жінка часто купує романтичну білизну і любить її одягати для зустрічей із коханцем. Інша учасниця зауважила, що її коханий завжди казав про її неймовірні груди.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...