Британський коронавірус-мутант був у Німеччині ще в листопаді: Вчені приголомшили новою заявою

Учені в Німеччині з'ясували, що британський коронавірус-мутант був у країні ще в листопаді 2020 року. Новий штам B1.1.7 виявили у зразках літнього пацієнта в Нижній Саксонії. Чоловік помер від захворювання, повідомляє Welt, передають Патріоти України.

У міністерстві охорони здоров'я Німеччини підкреслили, що Ганноверська медична школа змогла ретроспективно визначити вірусний варіант в аналізах чоловіка.

За даними відомства, дочка пацієнта була в Англії у середині листопада і, ймовірно, там заразилася. Однак дочка і дружина загиблого одужали. Згідно з висновком департаменту охорони здоров'я регіону, пов'язаних із цими випадками нових заражень не було.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...