Британський умілець приладнав до Tesla Model S три реактивних двигуни. Що з цього вийшло (відео)

Магія гаражної інженерії в дії.

Згідно з Артуром Кларком, основоположником жанру технофентезі, будь-яка достатньо розвинена технологія не відрізняється від магії. Це відео показує інженера-чарівника, який перетворює електромобіль на реактивний електромобіль, зазначають Патріоти України. І це значно цікавіше та реалістичніше за казкові перетворення людей на тварин.

Нагадаємо, що Ілон Маск обіцяв своєму наступному Tesla Roadster десяток мініатюрних реактивних двигунів. Поки у виробничих планах Tesla дійде черга спортивного родстера, гаражні умільці фантазують на цю тему, майструючи власні варіації електричних джет-карів. Один із таких умільців – автор каналу Warped.

І коли ми кажемо “приладнав реактивні двигуни до електромобіля”, маємо на увазі спроєктував з чистого аркуша, виготовив та зібрав усю цю інженерію. Власноруч. У своєму гаражі. А потім випробував, щоб з’ясувати відповідь на головне питання: чи допоможуть реактивні двигуни зробити й без того швидкий електрокар швидшим?

Щоб не псувати інтригу, скажемо лише, що відео розбите на 18 секцій, а відповідь міститься у 14 та 15 відрізках, в яких автор вимірює прискорення автомобіля від 0 до 60 миль на годину (96,5 км/год).

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...