Англійці всі разом "стоять на вухах": Принц Вільям емоційно висловився про перемогу своїх футболістів над українськими

Принц Вільям

Принц Вільям прокоментував матч між збірною Англії та України, який проходив в Римі на "Стадіо Олімпіко" 3 липня. Герцог Кембриджський звичайно ж вболівав за збірну Англії, зазначають Патріоти України.

Принц Вільям спостерігав за грою з дому. Поле того, як Англія виграла в України з рахунком 4:0 він написав пост у твіттері, в якому привітав команду з перемогою і похвалив підопічних Андрія Шевченка.

"Ще одна першокласна гра і перемога всуху! Україна, добре зіграно. Чекаю не дочекаюся півфіналу в середу. Вперед!", - написав принц Вільям.

Принц Вільям емоційно висловився про матч Англії проти України

Скріншот з Twitter

Зазначимо, що в півфіналі Євро 2020 року, який відбудеться 7 липня, збірна Англії зіграє з данцями. Після цього матчу буде ясно, яка з команд потрапить до фіналу.

Цікаво, що гра пройде на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. Британці дуже сподіваються на те, що принц Вільям разом з дружиною Кейт Міддлтон відвідають цей матч.

Нагадаємо, Принц Вільям вигнав брата принца Гаррі і Меган Маркл з палацу. Після весілля Гаррі і Меган відносини в королівській родині почали напружуватися. В результаті Вільям попросив брата і його дружину покинути Кенсінгтонський палац.

Ми також писали про те, що принц Чарльз відмовився зустрічатися з сином Гаррі в Лондоні. 1 липня в Лондоні відбулося відкриття статуї принцеси Діани, але у принца Чарльза була запланована поїздка в Шотландію, яку він не наважився скасувати.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...