"Бублик з маком за 5 копійок": Чиновниця КМДА опублікувала хвалебний пост про життя у СРСР і втрапила у скандал

Директор департаменту освіти і науки Київської міської держадміністрації Олена Фіданян опублікувала у себе у Facebook хвалебний пост про радянські часи, зазначають Патріоти України.

У своїх спогадах вона у властиві російській пропаганді манері згадала про ціни на продукти, «чисту воду» з-під крана та відсутність Covid-19.

«Ми не боялися пити воду з вуличних автоматів. Ми користувалися багаторазовими склянками і їх не нищили вандали… Часи коли копійки мали грошову вагу… Стакан чаю у шкільній їдальні - 2 копійки, томатний сік — 10 копійок, великий бублик з маком — 5 копійок…», — написала чиновниця.

При цьому користувачі захват Фіданян щодо життя у СРСР не розділили. Деякі коментатори навіть зажадали звільнення директора департаменту освіти і науки з займаної посади. Були й такі, хто припустив, що аккаунт чиновниці фейковий, або ж його зламали.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...