"Будь як Сергійович - ї**ш москалів": Тренер "Десни" зі зброєю в руках захищає рідне місто

Футбольний клуб української прем'єр-ліги «Десна», у воротаря якої Ігоря Литовки після початку війни народилася донька, повідомив на своїй сторінці у Facebook, що тренер чернігівської команди U19 Олександр Зуб зі зброєю в руках став на захист рідного міста та України від російської агресії, передають Патріоти України.

«Знайомтеся, це Олександр Сергійович Зуб — тренер „Десни“ U19, — йдеться у повідомленні. — З перших днів війни Олександр Сергійович захищає наше рідне місто-герой Чернігів. Будь як Сергійович — ї**ш (бий. — Авт.) москалів. Слава Україні».

На жаль, від бомбардувань армії РФ постраждала домашня арена «Десни» — стадіон імені Гагаріна. Катастрофічних наслідків вдалося уникнути, але одна із трибун постраждала.

Футбольний клуб «Десна» у коментарі особливо слів не підбирав.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...