Будь-кому очевидно: Адвокати показали, чим відрізняється Дугарь від дівчини з відео поліції

У Яни Дугарь на ногах і руках є татуювання з 2014 року, яких немає у дівчини на відео.

Яна Дугарь, підозрювана в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, і дівчина на відео, яка фотографувала камери відеоспостереження перед вбивством Шеремета, — це різні люди. Про це йдеться у сюжеті, опублікованому адвокатами Миколою Оріхівським і Віталієм Коломійцем, передають Патріоти України.

Як повідомляється, у Дугарь на ногах і руках є татуювання з 2014 року, яких немає у дівчини на відео.

“Яна, коли ми їй робили перший прокол, цим займалася я. Тоді ж вона придумала татуювання. Це було її друге татуювання на нозі, у вигляді чоток з хрестиком”, – розповіла подруга Руслана, з якою Яна Дугарь навчалася в медакадемії.

Також була показана фотографія після тренування в спортзалі, якою Яна поділилася в соціальній мережі “Вконтакте” в березні 2014 року. Фото зроблено в дзеркальному відображенні. На правій руці дівчини видно татуювання.

“У Яни є тату на одній і на іншій руці. І якщо мені не зраджує пам’ять, у неї є тату на правій нозі. Я не пам’ятаю, щоб Яна крутила волосся”, – заявила начальниця Яни, старша медсестра 66-го госпіталю Ірина.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...