"Будь ласка, моліться за мого батька": 90-річний хореограф Чапкіс знову потрапив до лікарні після пневмонії

Подробиць щодо стану артиста та причини госпіталізації син Чапкіса поки не назвав.

90-річний український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні. Про це повідомив його син Грег на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У публікації син Чапкіса попросив помолитися всіх за здоров'я свого батька. Ніяких подробиць про стан відомого артиста він не опублікував.

Вперше Чапкіса госпіталізували в лікарню з двобічною пневмонією в грудні минулого року, а напередодні Нового року його виписали. Син артиста тоді заявив, що його батько почувається добре і ускладнень немає.

Сам же Чапкіс з шанувальниками не спілкувався і лише опублікував селфі з лікарні. Пізніше він зізнався, що медики за них добре доглядали, а тест на COVID-19 показував негативний результат.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...