"Будь найщасливішою у світі": У сім'ї Дмитра Комарова поповнення (фото)

Сестра ведучого програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова Ангеліна вперше стала мамою. Дружина журналіста Олександра Кучеренко привітала жінку з новонародженою донькою під час виписки з пологового будинку, повідомляють Патріоти України.

Радісною новиною Ангеліна поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши знімки з дитиною. У сторіз Комарова розповіла, що дівчинка народилася 1 жовтня. Її вага – 4 кг, а зріст – 58 см. "Будь найщасливішою у світі", – звернулася сестра ведучого до доньки.

Нагадаємо, що в 37-річного мандрівника Дмитра Комарова є молодші брат та сестра – Микола та Ангеліна, які є двійнятами. Журналіст старший від них на шість років.


Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...