Буде багато сонця і мало опадів: Синоптики розповіли, коли чекати потепління в Україні

Синоптики прогнозують в Україні суттєве потепління. Очікується, що на території країни буде багато сонця і мало опадів. Про це повідомили синоптик Станіслав Щедрін, а також тематичний портал Ventusky. Зокрема, стійкі теплі повітряні маси надійдуть надійдуть 8-10 лютого, передають Патріоти України.

"Тому і в Україні очікується суттєве та стабільне потепління, по всій країні з 10-12 та до кінця другої декади лютого", – зазначив Щедрін.

Він уточнив, що температура в ці дні коливатиметься в межах +5… +7 вдень, -3… +4 градусів вночі. Опадів з 10 по 14 лютого буде дуже мало. Більш того, остання третя декада лютого повинна бути по весняному теплою.

Водночас, за даними порталу Ventusky, суттєве потепління зайде до України 12 лютого. Цього дня температура повітря підніметься до +6 градусів. 13-14 лютого погода буде аналогічної. 15 лютого вдень повітря прогніється до +8 градусів, а 16 лютого денна температура повітря становитиме +8… +10 градусів.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...