Буде багато сонця і мало опадів: Синоптики розповіли, коли чекати потепління в Україні

Синоптики прогнозують в Україні суттєве потепління. Очікується, що на території країни буде багато сонця і мало опадів. Про це повідомили синоптик Станіслав Щедрін, а також тематичний портал Ventusky. Зокрема, стійкі теплі повітряні маси надійдуть надійдуть 8-10 лютого, передають Патріоти України.

"Тому і в Україні очікується суттєве та стабільне потепління, по всій країні з 10-12 та до кінця другої декади лютого", – зазначив Щедрін.

Він уточнив, що температура в ці дні коливатиметься в межах +5… +7 вдень, -3… +4 градусів вночі. Опадів з 10 по 14 лютого буде дуже мало. Більш того, остання третя декада лютого повинна бути по весняному теплою.

Водночас, за даними порталу Ventusky, суттєве потепління зайде до України 12 лютого. Цього дня температура повітря підніметься до +6 градусів. 13-14 лютого погода буде аналогічної. 15 лютого вдень повітря прогніється до +8 градусів, а 16 лютого денна температура повітря становитиме +8… +10 градусів.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...