Буде чим бити ворога: Український ударний дрон Punisher успішно пройшов випробування та буде переданий підрозділам ССО (фото)

Український ударно-розвідувальний безпілотник Punisher (Каратель) успішно пройшов випробування. Дрон схвалено до бойового застосування підрозділами ССО, передають Патріоти України.

Про це 15 квітня повідомив у Facebook Максим Музика – СЕО компанії UA Dynamics, яка й розробляла безпілотник. Музика зазначив, що випробування проходили на одному з полігонів ЗСУ. Він також опублікував фото дрону Punisher.

Найближчим часом українські Карателі вже нищитимуть ворога та його техніку – перші п’ять безпілотних комплексів передадуть бойовим підрозділам ССО, екіпажі яких підготують інструктори компанії.

Максим Музика розповів, що команда UA Dynamics під час війни працює виключно на перемогу України. Вона не продає дрони і не отримує прибутку. Безпілотники збирають коштом волонтерських фондів і благодійних внесків українців та передають українським захисникам безплатно.

"Щиро дякую всім, хто допомагає нам наближати перемогу, забезпечуючи Сили спеціальних операцій сучасними ударно-розвідувальними безпілотними комплексами", – додав Музика.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...