Буде чим дати відсіч ворогу: Євросоюз дасть 1 млрд євро на зброю для України, - МЗС Німеччини

На Раді ЄС в Брюсселі ймовірно ухвалять рішення про збільшення вдвічі військової допомоги Україні – до 1 млрд євро. Про це Мілітарний доповідає з посиланням на заяву міністра закордонних справ Німеччини Аналену Бербок, яку цитує DW, передають Патріоти України.

Україна потребує додаткових озброєнь, і ми, з боку Німеччини, підтримуємо це“, – сказала Бербок перед початком зустрічі. За її словами, уряд ФРН “активно працюватиме, і ми вже про це дбаємо, щоб якщо треба буде купувати у німецьких виробників, то це могло відбутися якомога швидше“. Водночас міністерка відмовилася говорити про жодні деталі постачань зброї Україні, аби забезпечити безпеку цих поставок.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...